Kozmetik Diş Tedavileri

Kozmetik Diş Tedavileri

Size Hayallerinizdeki Gülüşü Yaşatan Kozmetik Diş Tedavileri


Kozmetik Diş Tedavileri

Şu anda sahip olduğun gülümsemeden mutsuz musun? Yıllarca dişlerinize bakmamanız veya sigara içmeniz bir zamanlar inci gibi beyazlarınıza zarar verdi mi? Belki de çok fazla cipsiniz veya eksik dişiniz var. Görünüşünüzden ve dişlerinizin nasıl olduğundan emin olmadığınızda, içinizde kendinizi iyi hissetme olasılığınız azalır.

Bu nedenle gülümsemenizi iyileştirmek istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi ve en hızlı yollarından biri kozmetik diş prosedürlerine yatırım yapmaktır Sizin için hangisi doğru? Doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için, şu anda mevcut olan en popüler tedavilerden ve prosedürlerden bazılarını tartışacağız.

DIŞ BEYAZLATMA

Dişlerinizle ilgili sorun, sarı renkte olmaları ya da olmasını istediğiniz herhangi bir şeyse, kozmetik diş hekimleri Wollongong ile ilgileniyorsanız, en iyi çözüm diş beyazlatmadır.

Şimdi, evde kullanım için çok sayıda beyazlatma kiti mevcut. Bunlardan bazıları değişen derecelerde başarı sunarken, çoğu zaman en güvenli veya en etkili olarak kabul edilmezler. Bir diş hekimine veya kozmetik cerraha gidip kendi diş beyazlatma tedavisine yatırım yapmak çok daha iyidir. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığını bilirler ve genellikle güvenebileceğiniz garantili sonuçlar sunarlar.

TAÇLAR

Ya dişlerinizdeki sorun rengi değil, hasar görmüş veya eksik olmasıysa? Açıkçası, onları beyazlatmaktan daha fazla çalışma gerekiyor. Bu, en azından kuron takabileceğiniz için her şeyin kaybolmadığı anlamına gelmez Kuron, temelde bir dişin mevcut bir kısmına takılan yapay olarak oluşturulmuş bir diş başlığıdır.

Geçmişte nasıl göründükleriyle karşılaştırıldığında, kronlar gerçeğine çok benziyor. Diş hekimi, mevcut dişlerinizin geri kalanıyla renk ve ton olarak eşleşen kuronları seçmenize bile yardımcı olabilir, böylece ağzınızda bir taç olduğunu kimsenin bilmesine gerek kalmaz.

KAPLAMALAR

Kozmetik Diş Tedavileri

Bazen dişlerinize ne kadar özen gösterdiğiniz önemli değil, yine de kazalar oluyor. Dişlerinizden birini kırdıysanız, sadece dilinize takıldığında acı verici olmakla kalmaz, aynı zamanda çok çirkinleşir ve güven sorunları yaşamanıza neden olabilir.

Bununla birlikte, bu gibi durumlarda, sonradan kullandığınız çözümü sağlayabilecek bir kozmetik diş hekimliği prosedürü vardır - restore edilmiş dişler. Bahsettiğimiz çözüm kaplamalardır.

Kronlar gibi, kaplamalar da yapay olarak yapılır, yonga veya başka bir hasarı örtmek için etkilenen dişlerin önüne uygulanan çok ince porselen tabakaları. Oje ile de benzer olabilirler. Onları dişlerinizin geri kalanıyla eşleşecek şekilde renklendirebilirsiniz, böylece çip gizlenir ve dişinizin herhangi bir kısmının sahte olduğunu yalnızca siz bilirsiniz.

DIŞ IMPLANTLARI

Yukarıda özetlenen çözümler, dişlerinizin durumu çok kötü olmadığında veya sınırlı bir bütçeniz olduğunda ideal olsa da, biraz daha sert bir şeye ihtiyacınız olabilir. Bu durumlarda diş implantlarını tercih etmek en iyisi olabilir .

Bunlar, kemiğe bağlanan titanyum kökünden oluşan yapay dişlerdir ve yedek parçalarınıza ağzınıza yerleştirilebilecekleri sağlam ve sağlam bir montaj sağlar. Kuronlar genellikle implantlarla birlikte kullanılır, köprüler de öyle. Köprüler, tahmin edebileceğiniz gibi, daha büyük boşlukları kapatmak için birkaç dişin tam bölümleridir.

Etiketler: kozmetik diş tedavileri
Aralık 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR