Bitcoin Hakkında Gerçekler

Bitcoin Hakkında Gerçekler

Bitcoin Hakkında Farkında Olmayabileceğiniz Bazı Önemli Gerçekler!


Son birkaç yılda, bitcoin ve diğer kripto para birimleri için artan bir talep var. Bitcoin gibi cryptocurrencies etrafında internetin aşırı gerilim nedenlerinden bol kaynaklanmaktadır neden 20'de Bitcoin demlemek inci yüzyıl. Kripto para birimlerinde yeni olan kişiler , bitcoin ve kripto topluluğu hakkında bilgi edinmek ister Daha az bilgi ile Bitcoin topluluğunu fethedemezsiniz.

Bitcoin, dünyanın her yerinden insanları çeken dijital kripto para birimi platformudur. Yine de bilmediğin veya bilmediğin bazı şeyler var. Günlük Bitcoin ile işlem yapan yatırımcılar veya tüccarlar bile bazı gerçekleri bilmeyebilir. Bir ticaret platformu arıyorsanız, Trend Catcher'ı arayın tüccarların finansal özgürlük elde etmelerine izin verir. İlerleyelim ve blok zincirine dayanan kripto para birimi hakkında bilinmeyen bazı gerçekleri keşfedelim.

SATOSHI NAKAMOTO

2009 yılında, Satoshi Nakamoto adlı bir birey veya bir grup birey olabilecek gizemli bir programcı, bitcoin ağını teknik incelemede tanıttı. 2010 yılının ortalarında, internetten aniden ortadan kayboldu ve tüm ağı Bitcoin topluluğunun ellerine bıraktı. 2010'dan beri kimse Satoshi'den haber almadı ve kimse onun hayatta mı ölü mü olduğunu bile bilmiyor.

İnsanlar, Bitcoin cüzdanının 980.000'den fazla bitcoin tuttuğunu tahmin ediyor. Bu kadar çok bitcoin onu en zengin adam yapıyor.

SATOSHI

Satoshi, bitcoin ağını kurar ve dünyaya blok zinciri teknolojisini tanıttı ve bu nedenle, bir saygı göstergesi olarak, en küçük bitcoin birimine satoshi adı verildi. Bitcoin'i dünya çapında daha fazla dolaşıma sokmak için satoshi'nin değeri çok düşüktür, bu da yaklaşık 0,00005 ABD dolarıdır. Bu, yüz milyon satoshinin toplu olarak bir bitcoin yaptığı anlamına gelir. Topluluğu, talebini ve arzını dikkate alarak bitcoin'in değerini yargılar. Bitcoin'in değeri çok dalgalanıyor ve bu nedenle finansal analizi bilerek yatırım yapmak gerekiyor.

ÖZEL ANAHTAR OLMAMASI, BITCOIN OLMADIĞI ANLAMINA GELIR.

Bir bitcoin cüzdanının, genel anahtar ve özel anahtar olmak üzere iki ana anahtarı vardır. Özel anahtar, bitcoin göndermek için kullanılır ve genel anahtar, bitcoin almak için kullanılır. Bir bitcoin cüzdanı kullanıcısı bitcoin adresini kaybederse veya özel anahtarı söylerse, bitcoin sahibi olarak değerlendirilmez. Özel anahtarı kaybetmek, tüm bitcoinlerinizi kaybettiğiniz anlamına gelir.

Çalışmalar ve araştırmalar yapıldı; Bitcoin adreslerinin yaklaşık% 60'ının bilinmediğini veya hayalet olduğunu gösteriyor, bu da insanların% 60'ının bitcoin adreslerini kaybettiği ve bitcoinlerine erişimlerini kaybettiği anlamına geliyor.

SONLU SAYIDA BITCOIN

Bitcoinlerin sayısı sınırlıdır veya sonludur ve bu, çok sayıda insanın bilmediği en yaygın gerçektir. Piyasada yalnızca 21 milyon bitcoin var ve bunların dışında yaklaşık 18 milyon bitcoin dolaşımda. Madenciler, 2140 yılına kadar bitcoin madenciliğinin yapılacağını tahmin ediyor.

Bitcoin işlemlerini doğrulamak için karmaşık matematiksel algoritmaları çözen madenciler, bitcoin ile ödüllendiriliyor. Her dört yılda bir, bitcoin ödülü, bitcoin miktarının yarısı kadar azalır.

BITCOIN YASAĞI

Bitcoin, merkezi olmayan bir kripto para birimidir, yani hükümetleri veya bankaları içermez ve bu nedenle bazı ülkelerin hükümetleri bitcoin kabul etmez. İzlanda, Ekvador, Bangladeş ve Bolivya gibi ülkeler yasaklanmış bitcoinleri tamamladı. Amerika ve Kanada gibi bazı ülkeler bitcoin'i gönülden kabul ederken, İran, Tayland ve Hindistan gibi ülkeler sakinlerine kendi riskleri altında kripto para birimlerini kullanmalarını önerdi.

GÜÇ TÜKETIMI

Bitcoin madenciliği yapıldığında, madenciler güç tüketimini, kârın ancak harcamalarınız daha az olduğunda tahmin edilebileceğini düşünür. İrlanda, dünyadaki diğer bitcoin madencilik çiftliklerinden daha az enerji tüketen ikinci nüfuslu ülkedir. İrlanda'nın yılda 5.000 kW elektrik tükettiği bilinirken, bitcoin madencilik çiftlikleri 60 terawatt saat elektrik tüketiyor.

İŞLEME GÜCÜ

Bitcoin madenciliğinin tüm süreci birçok masrafı içerir ve bu nedenle pahalı bir süreçtir. Madencilerin elektrik, para ve zamana yatırım yapması gerekiyor. Bitcoin madenciliği süreci, sunucuları gerektirir ve bitcoin ödülünü kazanmak için bloğu blok zincirine eklemek için verilerin daha hızlı işlenmesi gerekir. Bilgisayarlarınızın yüksek işlem gücüne sahip olmak çok önemlidir.

Etiketler: bitcoin
Aralık 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR