Kilo Vermenizi Hızlandırmanın 4 Gizli Yolu

Kilo Vermenizi Hızlandırmanın 4 Gizli Yolu

Kilo Vermenizi Hızlandırmanın 4 Gizli Yolu


Kilo verme ipuçları aramak sıkıcı bir iş olabilir çünkü herkesin bu konuda benzersiz bir bakış açısı var gibi görünüyor. Kilo vermek için doğru beslenme planına veya egzersiz rejimine rastlamak zordur.

Bununla birlikte, herkes bir konuda hemfikir olabilir - bu egzersiz kilo kaybı için oldukça önemlidir Bununla birlikte, çoğu insanın hiç bahsetmediği egzersiz yapmanın yanı sıra kilo kaybınızı iltifat etmenin birkaç yolu vardır. İşte bu gizli tekniklerden bazıları:

1. YETERINCE UYUYUN

Geç saatlere kadar uyumak, birçok insanın yaşam tarzının bir parçası haline geldi. Çoğu zaman, yoğun programlardan dolayı bir gerekliliktir, ancak diğerleri için bu sadece bir alışkanlıktır.

Farkında olmayabileceğiniz şey, bedeninize ve zihninize dinlenme sağlamanın yanı sıra, uykunun kilo vermenizi hızlandırmaya da yardımcı olduğudur. Şaşırdın mı? Bunu öğrenen çoğu insan da öyle.

Yetersiz uyku, açlık hormonlarınızda bir dengesizlik yaratabilir ve bu da artan yiyecek istekleri ile sonuçlanır ve böylece vücut ağırlığınız artar. Vücudunuz, egzersiz seanslarınızdan sonra kasları korumakta da zorluk çekecektir. Her gece en az 7 saat uyumak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

2. YAĞDAN KORKMAYIN

Çoğumuz kilo vermenin sıfır yağ tüketimiyle eş anlamlı olduğu konusunda yanlış bir kanıya sahibiz. Ancak durum böyle değil. Hayatta kalmak için vücudumuzun temel gereksinimlerinden biridir. Yağ alımınız vücudun gerektirdiğinden daha düşükse, zayıf sindirim, kuru cilt ve kuru saç gibi çeşitli sorunlarla karşılaşacaksınız.

Aksine, eğer yeterli miktarda yağ tüketirseniz, vücudunuz daha tok hissedecek ve yiyecek isteklerinizi oldukça azaltabileceksiniz, böylece genel kilo verme rejiminize yardımcı olacaksınız.

Bu nedenle, her gün diyetinizin bir kısmının vücut tarafından yağa dönüştürülebilen kalorilerden oluştuğundan emin olun.

3. TAM GIDALAR TÜKETIN

Kilo verme çabalarınızı gerçekten iltifat etmek istiyorsanız, diyetinize bol miktarda tüm yiyecekler eklemek en büyük önceliğiniz olmalıdır. Et, meyve, sebze ve baklagiller gibi bütün ve işlenmemiş gıdalar, işlenmiş ve paketlenmiş gıda ürünlerinden çok daha sağlıklıdır.

Vücut için sağlıklı olan bir dizi besin içerirler. Vücudun daha uzun süre tok hissetmesine yardımcı olarak gün boyunca yiyecek tüketiminizi azaltır. Bununla birlikte, isterseniz günlük diyetinize bir miktar işlenmiş gıda ekleyebilirsiniz.

Çoğu zaman, vücudunuza bazı temel besinleri sağlayabilir ve hatta sizi daha uzun süre tok tutabilir, böylece genel yemek yeme isteğinizi azaltır.   Sadece genel diyetin daha çok bütün yiyeceklere odaklandığından emin olun.

4. PROTEIN TÜKETIMINI ÖNCELIK HALINE GETIRIN

Kalori açığına odaklanan her türlü diyetle kilo vermek mümkündür . Ancak çoğu uzman, bu diyetler yerine yüksek protein alımına dayalı bir diyet uygulamanız gerektiğini düşünüyor. Bu tür bir diyet, kas kütlesini korurken aynı zamanda kilo vermenizi sağlar.

Kas kütleniz korundukça, vücudunuzun metabolizma hızı da yüksek kalacak ve vücudunuzun daha fazla kalori yakmasını sağlayacaktır. Protein alımınızı artırmak için diyet planınıza peynir altı suyu proteini eklemelisiniz. PAS'dan (peynir üretimi sırasında ayrılan sütün sıvı kısmı) izole edilmiş proteinlerin karışımıdır.

Üç tür peynir altı suyu proteini vardır - konsantre, izolat ve hidrolizat. Peynir  altı suyu proteini izolatı , içinde neredeyse% 90, hatta bazen daha fazla protein içerdiğinden, spor salonlarına egzersiz için giden insanlar için çok daha uygundur.

Yüksek miktarda protein, karbonhidratlardan veya diğer gıdalardan çok daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur ve bu nedenle, vücudunuz hala ihtiyaç duyduğu temel besinleri yeterli miktarlarda alırken, gün boyunca yiyecek tüketiminiz oldukça azalacaktır.

Bu gizli kilo verme tekniklerini takip etmeye başlayın ve vücut ağırlığı hedefinize, aksi takdirde elde edeceğinizden çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Etiketler: kilo vermek
Aralık 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR